31 [AUG 16] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 31 august 2016

Accident grav la Poşta Cîlnău

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1028 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Patru persoane au văzut moartea cu ochii astăzi, pe Şoseaua Europeană, în judeţul Buzău. Un şofer grăbit sau neatent a fost pe punctul de a provoca un dezastru.
 Totul s-a întâmplat în această după amiază pe raza comunei Poşta Cîlnău. Şoferul unei autoutilitare, care circula pe DJ 220, a încercat să intre pe Şoseaua Europeană, însă fără să se asigure. În acel moment a lovit în plin un autoturism înmatriculat în Anglia,  la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani, care circula regulamentar dinspre Buzău spre Rîmnicu Sărat. Impactul a fost extrem de puternic astfel că maşina a ajuns pe contrasens unde a lovit o dubiţă condusă de un şofer de doar 19 ani. În urma carambolului, 4 persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferii celor două vehicule care circulau regulamentar, dar şi despre doi pasageri din aceleaşi maşini. Singurul care a scăpat teafăr a fost şoferul care a provocat întreg carambolul. Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău. Din primele date, cei 4 nu au suferit traumatisme care să le pună viaţa în pericol însă vor rămâne în spital până când medicii vor stabili că orice risc a fost îndepărtat.
 Poliţiştii din Buzău au preluat cazul. Oamenii legii fac verificări pentru a stabili excat ce s-a întâmplat. Etichete: Accident |  Cîlnău |  Poşta
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU