13h 32' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 19 mai 2017

Accident grav, cu 3 victime, la Oreavu

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1619 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
UPDATE [13:32] 19 MAI 2017 ›
Poliţiştii din Buzău au făcut lumină în cazul accidentului în lanţ produs în această dimineaţă pe DN 2 E 85, pe raza localităţii Oreavu. Oamenii legii spun că accidentul s-a produs din vina comună a doi dintre şoferii implicaţi. Mai exact, şoferul de la Compania de Apă a încercat să efectueze un viraj la stînga pe linie continuă, moment în care a fost izbit în plin de o maşină la volanul căreia se afla un tînăr rîmnicean. Poliţiştii spun că şi acesta are partea lui de vină pentru că nu a respectat distanţa regulamentară faţă de autoturismul care rula în faţa sa. După impactul iniţial dintre autoturismul VW şi maşina Companiei de Apă, aceasta din urmă a fost proiectată pe contrasens unde s-a ciocnit cu o maşină care circula regulamentar. Doar o minune şi inspiraţia de moment a şoferului din maşina care rula adecvat au făcut ca accidentul să nu se transforme într-o tragedie. Acesta a tras de volan şi a evitat în ultima secundă un impact frontal. În maşina care circula regulamentar se aflau în afara şoferului, două tinere din Buzău. Una dintre ele povesteşte în stare de şoc cum a trăit accidentul. În urma accidentului în lanţ, toate cele trei maşini au fost avariate serios. Cei doi angajaţi ai Companiei de Apă au fost răniţi, însă ei sînt în afara oricărui pericol. Doar unul dintre ei va rămîne internat la Ortopedie, celălalt a fost deja externat. 
Pentru că angajaţii Companiei de Apă se aflau în timpul serviciului, evenimentul este considerat accident de muncă. De aceea cazul se află în lucru pe masa poliţiştilor dar şi a inspectorilor de muncă din Buzău. 
 
Un grav accident rutier s-a produs în această dimineaţă pe DN2E 85, în localitatea Oreavu. Potrivit primelor informaţii oferite de Poliţie, în eveniment au fost implicate 3 autovehicule, sînt 3 victime, iar circulaţia este dirijată. 

Vom reveni cu amănunte


Etichete: Accident |  Oreavu |  victime
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU