21 [MAR 14] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 21 martie 2014

A zburat prin poarta Crângului! Uite aici probă de inconştienţă! VIDEO

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
12 voturi 8867 vizualizari 4 comentarii florinzafiu@sansanews.ro

Accident spectaculos, seara trecută, pe principalul bulevard din oraşul Buzău.


Autoturismul condus de un tânăr de cetăţenie turcă nu a mai putut fi stăpânit, din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă în conducere, şi, în capătul arterei, a intrat în porţile celui mai  mare parc al oraşului - Crângul- oprindu-se apoi într-un stâlp de iluminat public.


“Din primele cercetări efectuate a rezultat că un tânăr de 19 ani din judeţul Argeş, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, către bulevardul Nicolae Averescu, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina în poarta Crângului.” a declarat agentul principal Anca Bratosin, ofiţer de presă la IPJ Buzău, în legătură cu dinamica după care s-a produs accidentul.

 

Şoferul este un tânăr de 19 ani care avea permis de conducere de numai o lună şi, în plus, consumase alcool înainte de a urca la volan. Ca prin minune, după ce a lovit stâlpii de protecţie de lângă trotuar şi poarta din fier forjat, înaltă de circa 3 metri, bărbatul a scăpat teafăr din toată întâmplarea. Nu va scăpa de rigorile legii căci s-a stabilit că el consumase alcool înainte de a urca la volan.


Societatea Urbis Serv, administrator al Parcului Crâng, îşi va recupera paguba de la firma de asigurări: Împotriva tânărului a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu 15 puncte-amendă (n.r. 1275 RON) şi reţinerea permisului de conducere pentru 90 de zile. Tânărul obţinuse permisul de conducere în luna februarie a acestui an, iar în urma testării cu aparatul Drager a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au înaintat documentele necesare Primăriei municipiului Buzău, în vederea recuperării pagubei” a mai afirmat reprezentantul Poliţiei buzoiene.

         

Şoferul turc se afla în vizită la Buzău şi luase maşina gazdei la o plimbare, fără să ceară acordul proprietarului pentru a urca la volan.Etichete:  |  accident |  auto |  parc |  tanar |  crang
Voteaza articolul: bun: 11  |  slab: 1   10

Comentarii

Mariana
21 martie 2014
Turcul distruge poarta, italianul i-a viata lui Laurentiu Paun, etc. Vad ca strainii au venit sa distruga pe la noi!
camELIA
21 martie 2014
pay numai romanii sa distruga prin afara au venit si ei la noi
Viorel
22 martie 2014
Și dacă prin zonă treceau pietoni și erau surprinși sub bolid?
Adriana
23 martie 2014
hmmm jalnic... ce parere aveti de asemenea am??? daca era in mijlocul zilei si acolo se aflau copii sau in statie oameni care se deplasau la servici prapad cu baietii astia...


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU