20h 39' ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 22 februarie 2014

A renunţat la gestul nebunesc de a se arunca în gol de la etajul 10 VIDEO

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
8 voturi 2054 vizualizari 1 comentariu redactie@focustv.ro
UPDATE [20:39] 22 FEB 2014 ›

O ceartă între îndrăgostiţi era să se termine tragic.

Alarma s-a dat astăzi în jurul orei 17.00 printr-un apel la 112 care anunţa că în cartierul Micro 14, un tânăr ameninţă că se va arunca în gol de la etajul 10 al unui bloc. 


Băiatul avusese o discuţie cu iubita lui care i-ar fi spus că părinţii acesteia nu ar fi fost de acord cu relaţia lor. Nu a suportat gândul ca va trebui să renunţe la iubita lui şi fără să stea prea mult pe gânduri a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa.


La faţa locului au ajuns poliţiştii şi o echipă de la Serviciul de Ambulanţă. Trei ore a durat misiunea poliţiştilor de a-l convinge pe tânăr să renunţe la gestul nebunesc. În tot acest timp, băiatul a cerut ca iubita lui să vină să vorbească cu el. În cele din urmă, în jurul orei 19.30 tânărul a fost convins să coboare. UPDATE [19:48] 22 FEB 2014 › În urmă cu puţin timp, tânărul care ameninţa că se aruncă de pe un bloc de 10 etaje din cartierul Micro 14, a renunţat la gestul său necugetat.
După trei ore, poliţiştii au reuşit să-l convingă pe tânăr să coboare. 


UPDATE [18:55] 22 FEB 2014 ›
Momente tensionate în continuare în cartierul Micro 14. De mai bine de o oră şi jumătate, poliţiştii şi medicii prezenţi la faţa locului încearcă să-l convingă pe băiat să renunţe la ideea de a se arunca de la ultimul etaj al unui bloc de 10 nivele.


O echipă de specialişti a urcat pe bloc şi a purtat discuţii mai mult în romales, tânărul aparţănând etniei rome. Fără rezultat însă, băiatul cere ca iubita lui să meargă şi să vorbească cu el. Locuitorii din cartier spun că tânărul a mai avut o tentativă de sinucidere, anul trecut. 


Vom reveni cu imaginiImagini şocante în cartierul Micro 14 din municipiul Buzău.Un tânăr de 20 de ani ameninţă că se aruncă de pe un bloc de 10 etaje. Din primele informaţii se pare că este vorba despre o ceartă între băiat şi iubita acestuia. Supărat, tânărul, ameninţă că se va arunca în gol.


La faţa locului a ajuns un echipaj medical de la Ambulanţă şi un echipaj al Poliţiei care încearcă să-l convingă pe băiat să renunţe la gestul necugetat. 

Vom reveni cu detalii.Etichete: micro14 |  tanar |  sinucidere
Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 5   -2

Comentarii

xulescu
22 februarie 2014
nasol. oricum cioara plana... nu avea cum sa moara...


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU