21 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 21 februarie 2018

A ajuns cu bine pe mîinile echipajului SMURD

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
2 voturi 2320 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Salvatorii buzoieni au fost solicitați să intervină, marți după-amiază,  în comuna Mînzălești, pentru a transporta la spital un bătrân de peste 70 de ani, cu o fractură la șold. Bătrînul locuiește în satul Jghiabi, iar drumul pînă acolo era impracticabil pentru un vehicul obișnui. 

Apelul a fost primit prin 112, în jurul orei 15.00, iar la locul solicitării s-a deplasat o ambulanță SMURD, care nu a putut ajunge la domiciliul bătrânului, din cauza zonei greu accesibile ca urmare a ninsorilor. În consecință s-a solicitat  o autospecială și un autovehicul șenilat special pentru astfel de situații, care au ajuns la destinație, l-au preluat pe bărbat și l-au predat echipajului de pe ambulanța SMURD.

 Intervenția nu a fost una ușoară și a fost de lungă durată pentru că, din cauza zonei greu accesibile, bătrînul trebuia să fie transportat în poziție orizontală, fără a fi zdruncinat. După aproape 3 ore de la primirea apelului, pompierii l-au adus pe bărbat la ambulanță care, mai apoi, l-a transportat la spital.Etichete: ajuns |  echipajului |  mîinile |  SMURD
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU