20 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 20 iunie 2019

Primii pași pentru construcția Drumului Expres Buzău-Brăila

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1439 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
6 oferte depuse la CNAIR pentru Drumul Expres BuzăuBrăila

Au fost făcuți primii pași pentru construcția a patru noi Drumuri Expres în Moldova, Muntenia și Dobrogea! Mai multe asocieri şi companii au depus oferte pentru contractele destinate elaborării studiilor de fezabilitate şi proiectelor tehnice necesare construirii a patru Drumuri Expres din Moldova, Muntenia și Dobrogea. Este vorba despre drumurile expres Buzău – Brăila, Focşani - Brăila, Brăila – Tulcea  și Constanţa – Tulcea.
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic destinate construcției Drumului Expres  Brăila – Tulcea și-au manifestat interesul 4 ofertanți, în timp ce pentru realizarea documentației destinate construcției Drumului Expres Buzău – Brăila, au fost depuse 6 oferte. Totodată, două asocieri de firme s-au arătat interesate de întocmirea documentelor necesare construcției Drumului Expres Focșani – Brăila.
Potrivit caietelor de sarcini, firmele care vor câștiga contractele vor avea obligația să elaboreze Studiile de Fezabilitate, Proiectele Tehnice de execuție și Proiectele pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire, dar și să acorde asistență tehnică până la obținerea autorizației de constructie a drumurilor de către Autoritatea Contractantă. Contractile vor avea o perioadă de derulare de 24 de luni fiecare. La finalul acestei etape, respective după realizarea studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice, se va putea intra direct în faza licitării documentațiilor pentru construcția Drumurilor Expres.Etichete: Buzau |  CNAIR  |  sosea |  drum expres
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU