26 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Joi, 26 septembrie 2019

3 oameni, între care un copil, morți pe DN2E85

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3022 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

 

Accident teribil joi seară în judeţul Vrancea, după ce un TIR a lovit o dubiţă, pe DN2 E85, în apropierea localităţii Slobozia Bradului. Trei oameni au murit, între care un copil, iar alți patru au fost grav răniți. Una dintre victime, o adolescentă de 14 ani, a fost adusă  în stare critică la Spitalul Județean Buzău.

Accidentul a avut loc joi seară pe DN 2 E 85, în județul Vrancea. Potrivit IPJ Vrancea, șoferul unui autocamion nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a frânat, moment în care vagonul a pătruns pe contrasens, s-a răsucit și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma accidentului, o persoană a murit pe loc, alta a fost resuscitată, dar fără succes. O a treia  victimă a murit la scurt timp după impact.

Este vorba despre șoferul autoutilitarei, un bărbat de 40 de ani, o femeie de 35 de ani și un copil de 10 ani, și aceștia din urmă  din autoutilitara lovită de autocamion.

Alte patru persoane, șoferul autocamionului și trei din autoutilitară, au fost grav răniți. Una dintre victime, o fată de 14 ani, a fost adusă în stare gravă la Spitalul Județean Buzău.

 
Etichete: între |  copil |  DN2E85 |  morți |  oameni
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU