28 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 28 octombrie 2019

192 km/h, viteză surprinsă la Oreavu

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2709 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

70 de şoferi indisciplinaţi au fost lăsaţi fără permise în ultimele 72 de ore.  Unul dintre aceştia a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce îşi conducea autoturismul cu 192 km/h pe DN2 E85, în afara localităţii Oreavu.

În ultimele trei zile, polițiștii din Buzău au efectuat o serie de controale iar amenzile au curs gârlă. Astfel, pentru neregulile constatate în trafic au fost aplicate 523 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 210.000 de lei şi au fost reţinute 70 de permise de conducere.
Poliţiştii au acţionat punctual pentru prevenirea accidentelor de circulaţie ce s-ar putea produce pe fondul nerespectării limitelor legale de viteză.
Aparatele radar care au acţionat pe principalele artere de circulaţie au înregistrat 277 de autovehicule ce au depăşit regimul legal de viteză, iar în 47 de situaţii   s-a impus reţinerea permisului de conducere pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a limitelor de viteză maxime admise pe sectoarele de drum tranzitate.
Cea mai mare viteză a fost înregistrată de aparatul radar care acționa pe DN 2 E85 în afara localităţii Oreavu – 192 km/h, la volanul autoturismului, un BMW înmatriculat în Republica Moldova,  fiind depistat un bărbat de 40 de ani din Republica Moldova. Bărbatul se îndrepta spre casă când a fost oprit de polițiști. Nu a avut obiecții, ci a semnat procesul verbal prin care a fost lăsat pieton pentru 90 de zile și amendat cu 13015 lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au mai reţinut la sfârşitul săptămânii trecute alte 23 de permise de conducere, 6 pentru conducerea unor autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice, 10 pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare şi câte 3 pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului, respectiv pentru neacordare de prioritate.
Etichete: Oreavu |  surprinsă |  viteză
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU