01 [NOV 13] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 01 noiembrie 2013

14 martori audiaţi în procesul lui Leon Rusu

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
0 voturi 1376 vizualizari 0 comentarii florinzafiu@sansanews.ro

Noi evoluţii astăzi, în sala de judecată, în dosarul în care profesorul de muzică din Buzău, Leon Rusu este acuzat de corupţie sexuală.


Nu mai puţin de 14 martori ai apărării şi ai acuzării sunt audiaţi de către magistraţi în cazul profesorului de muzică Leon Rusu, acuzat de corupţie sexuală.


În instanţă au venit alte două eleve pe care profesorul de muzică le-ar fi mângîiat în timpul orelor de curs. Şedinţa de judecată a început în jurul orei 13 şi jumătate. Leon Rusu s-a prezentat însoţit de aceiaşi doi avocaţi pe care îi are de când a început efectiv judecata în dosar.

 

Va fi un proces de durată, sunt de părere avocaţii profesorului buzoian, întrucât o parte din declaraţiile ferme cu acuzaţii la adresa dascălului au fost nuanţate în sala de judecată. Pe de altă parte părinţii fetelor vătămate consideră că profesorul de muzică nu ar mai trebui să predea niciodată în vreo sală de clasă indiferent de ce va considera instanţa.


Profesorul Leon Rusu a fost trimis în judecată pentru corupţie sexuală după ce ar fi mîngîiat şi sărutat mai multe eleve de gimnaziu din şcolile nr. 1 şi 15. Înainte de a ajunge în faţa magistraţilor cadrul didactic a ispăşit 29 de zile de arest preventiv.

 Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU