15 [AUG 14] ACTUALITATE Braila
Vineri, 15 august 2014

Gheorghe Bunea Stancu rămâne în arest la domiciliu

Anda Georgescu alte articole de Anda Georgescu
0 voturi 2585 vizualizari 0 comentarii andageorgescu@sansanews.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheoghe Bunea Stancu, rămâne în arest la domiciliu. Magistraţii de la Curtea de Apel Galaţi care au judecat joi ontestaţiile depuse de baronul de Brăila, dar şi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, împotriva măsurii de arest la domiciliu, au dat soluţia. Astfel, Gheorghe Bunea Stancu şi Florin Mija rămân în arest la domiciliu, iar Nicolae Moisiu va fi cercetat în continuare sub control judiciar. Decizia instanţei este definitivă şi irevocabilă.


La ieşirea din sala de judecată, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, declara că are încredere în justiţie şi aşteaptă să-şi facă datoria, iar daca i se va permite ar vrea să îşi continue mandatul de preşedinte în miniparlamentul judeţean.
Ieri, în timpul şedinţei de judecată, unul dintre magistraţi a făcut cerere de abţinere, pe motiv că unul dintre avocaţii din dosar îi este rudă, însă solicitarea a fost respinsă.


Gheorghe Bunea Stancu este cercetat după ce în perioada 2009-2010, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila, alături de vicepreşedintele instituţiei, Florin Mija, şi şeful serviciului de achiziţii, Nicolae Moisiu, şi-a încălcat atribuţiile de serviciu, prin modul în care au atribuit mai multe contracte pentru realizarea unor obiective de interes local şi judeţean, organizate de Consiliul Judeţean Brăila.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU