29 [IUL 14] ACTUALITATE Braila
Marţi, 29 iulie 2014

Crimă înfiorătoare la Brăila

Anda Georgescu alte articole de Anda Georgescu
0 voturi 2242 vizualizari 0 comentarii andageorgescu@sansanews.ro
Crimă înfiorătoare în municipiul Brăila

O femeie în vârstă de 88 de ani, mama unui respectat magistrat brăilean, a fost atacată în casă, fiind găsită de poliţişti mai mult moartă decât vie.

Principalul suspect, reţinut ieri după ce a fost găsit în casa victimei cu hainele murdare de sânge, este chiar nepotul femeii.

Totul s-a întâmplat duminică noaptea, când vecinii bătrânei, care au auzit strigăte din casa acesteia, au sunat la 112, pentru a cere ajutorul poliţiştilor. Imediat, un echipaj aflat în serviciu de patrulare, s-a deplasat la adresa indicată, unde a găsit-o pe bătrâna de 88 de ani agonizând, într-o baltă de sânge. Femeia a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, dar în ciuda eforturilor medicilor, bătrâna a murit după 3 ore de la internare.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. Cel mai probabil moartea victimei a survenit în urma leziunilor grave suferite în zona capului şi a toracelui.

Agresorul a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

În ianuarie, aceeaşi femeie a mai fost victima unei agresiuni. Atunci, ea a fost bătută şi violată, şi a stat 3 săptămâni în spital pentru a-şi reveni. După ce a părăsit spitalul, bătrâna şi-a retras plângerea de la poliţie, aşa că agresorul a scăpat bazma curată. Dacă în ianuarie a scăpat cu viaţă, de data aceasta, bătrâna n-a mai supravieţuit atacului.


Etichete: Brăila |  femeie |  haine |  magistrat |  sange |  crima
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU