04 [IUL 14] ACTUALITATE Braila
Vineri, 04 iulie 2014

Cei trei evadaţi din Penitenciarul Brăila sunt căutaţi de poliţiştii din toată ţara

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
0 voturi 1734 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Cei trei evadaţi din Penitenciarul Brăila sunt cătutaţi de poliţiştii din toată ţara

De 4 zile sunt în libertate şi se ascund bine, spre disperarea poliţiştilor.Cei 3 tineri care au evadat marţi la prânz din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti din judeţul Brăila sunt căutaţi şi la această oră de poliţia din întreaga ţară.


Iar în timp ce poliţia încearcă să dea de urma lor, la Penitenciar s-a declanşat o anchetă. Conducerea centrului de reeducare vrea să afle cum a fost posibil ca cei 3 tineri să evadeze. Astfel, tot personalul penitenciarului va da notă explicativă.


Cei 3 tineri, cu vârste de 16 şi 17 ani, care au evadat în cursul zilei de marţidin Penitenciarul de Minori şi Tineri din Tichileşti sunt şi acum căutaţi de poliţie. O atenţie sporită au şi poliţiştii din Vrancea şi Bacău, judeţele de unde provin doi dintre tineri.

 

 „Poliţiştii brăileni continuă investigaţiile în teren pentru despistarea celor trei tineri evadaţi din penitenciar, ei fiind daţi în urmărire la nivel naţional încă din prima zi de căutări”, a declarat Inspectorul principal, Jenel Şogor, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

 

Fugarii au fost văzuţi ultima dată în satul Albina. Câţiva localnici i-au văzut pe cei trei mergând liniştiţi pe una din uliţele satului şi îndreptându-se către un câmp de la marginea localităţii. De teamă, că evadaţii ar putea fi înarmaţi, oamenii nu au încercat să-i oprească ci au sunat imediat la 112.

 

La faţa locului, au ajuns mai multe echipaje ale poliţiei şi jandarmeriei, însă cei 3 tineri s-au ascuns într-un lan de porumb. O noapte întreagă au păzit zona, oamenii legii, în zadar însă, pentru că cei 3 tineri au rupt-o la sănătoasa.


Reamintim, marţi, deţinuţii se aflau la muncă în gospodăria zootehnică a penitenciarului şi doar un tehnician agronom îi supraveghea pe minori şi îi învăţa tainele grădinăritului. Pe la orele prânzului, tinerii au profitat de un moment de neatenţie de-al acestuia şi s-au făcut nevăzuţi în lanul de porumb. Alarma s-a dat imediat, iar patrulele de poliţie au împânzit imediat şoselele şi gările.

 

 



Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU