30 [AUG 13] ACTUALITATE Botosani
Vineri, 30 august 2013

La bronzat în cimitir

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 2600 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro
Foto: Libertatea

Fetele din Botoşani au găsit locul ideal pentru a se expune la soare.

Disperate după un bronz natural şi de calitate , zeci de tinere din Botoșani au ales să-și întindă cearceafurile chiar în cimitirul orașului.

Reprezentantele sexului frumos nu se stânjenesc să se despoaie printre morminte, în condiţiile în care singurul ștrand din oraș se află în paragină de ani buni.

Cimitirul 'Pacea' din Botoșani se extinde constant, din lipsa locurilor de veci, pe un deal din oraș, porțiune pe care locuitorii îl folosesc ca spațiu verde.

'Fetele, dacă fac plajă în cimitir, o fac pe riscul lor. Legislaţia spune că cimitirele sunt spaţii publice şi are acces orice persoană, însă numai pentru anumite activităţi specifice', spune Liviu Toma, directorul adjunct al Urban Serv, societate care administrează cimitirul, subordonată Consiliului Local.

Conducerea societăţii intenţionează să planteze o perdea de copaci, astfel încât cimitirul să fie protejat şi mai puţin vizibil.

Până atunci, însă, vârstnicii care vin la cimitirul din Botoșani să mai aprindă o lumânare mai au un motiv în plus 'să se închine' aici.


Etichete: bronz |  fete |  tinere |  cimitir
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU